2018-11-07 10:36:32

Uuraasta koko Suomen Evakkoreki-Ekiksi

 Erkki Liikasesta kirjoitettu kirja Estradilla Erkki Liikanen – Veijari ja herrasmies (Heikki Haapavaara, Jukka Saastamoinen, Verbatum) summaa hienosti suomalaisten ja erityisesti karjalaisten rakastaman monipuolisen taiteilijan kuvan. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Lue lisää
2018-11-07 10:39:34

Jertta Ratia löysi itsensä taiteen tekemisen kautta

HELSINKI

Jertta Ratia oli vasta pikkutyttö, kun ensimmäisen kerran päätti ryhtyä aikuisena taiteilijaksi. Lukion jälkeen unelma kuitenkin jäätyi pitkäksi toviksi, kun ovet Ateneumiin ja kuvaamataidonopettajan linjalle eivät auenneetkaan hänelle heti ensimmäisellä yrittämällä. 

 

 

 

 

 
Lue lisää
2018-11-07 10:41:35

Siirtoväki oli vitamiiniruiske Heinolalle

HEINOLA

– Aktiiviset ja aikaansaavat karjalaiset saivat suopean vastaanoton Heinolassa. Käkisalmelaisten samoin kuin muidenkin siirtokarjalaisten kädenjälki näkyy edelleen vahvana koko seutukunnan kehityksessä, sanoo Käkisalmi-säätiön puheenjohtaja Erkki Heiskanen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Lue lisää

Yli miljoonan suomalaisen sukujuuret ulottuvat menetettyyn Karjalaan.

Karjalaisuuden erikoislehti täyttää osaltaan kansakunnan muistia ja välittää tietoa sukupolvien välillä.  Valtakunnallinen Karjala-lehti (www.karjala-lehti.fi) perustettiin vuonna 1904 Viipurissa ja se ilmestyy torstaisin.

 

TILAA SINÄKIN KARJALA-LEHTI!

Tilaukset: http://www.karjala-lehti.fi/index.php?p=3