Sakari Nupponen (Kuva Tiina Vahtera)
2022-05-18 08:02:10

Pertti Hakanen ministeri Kurvisen erityisavustajaksi

Sakari Nupponen (kuvassa) Karjala Lehti Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi

 

KARJALA LEHTI Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi on valittu toimittaja, tietokirjailija Sakari Nupponen. Edellinen puheenjohtaja Pertti Hakanen luopuu tehtävästä siirtyessään maa- ja metsätalousministeri Antti Kurvisen erityisavustajaksi.

- Kovalla osaajalla on nyt kysyntää. Harmiksemme ministeri nappasi kesken yhtiön kehitystyön avainhenkilön. Pertti on rooleissaan Karjalan Liitossa oppinut tuntemaan koko maan. Toivotaan, että mekin saamme vielä käyttää hänen kontaktejaan ja tietämystään, toteaa Sakari Nupponen.

Nupponen hoitaa myös yhtiön toimitusjohtajan tehtäviä. Karjala Lehti Oy:n hallituksessa jatkavat Tiina Juurela, Timo Pellikka ja Risto Uimonen.

 

SAKARI NUPPONEN valittiin kaupunkilehti Helsingin Uutisten päätoimittajaksi kesällä 2014. Vuosina 2012–2014 Nupponen työskenteli kaupunkilehti Tamperelaisen päätoimittajana. Nupponen on toiminut myös Ilta-Sanomien, Taloussanomien ja Talouselämän toimittajana ja taloustoimittajana sekä Aamulehden, Satakunnan Kansan ja Ylä-Satakunnan toimittajana. Nupponen valittiin Suomen Lehtiyhtymässä Vuoden 2012 kaupunkijournalistiksi. Hän on kirjoittanut vuonna 2007 ilmestyneen kirjan Aikamatka hotelli Viruun. Teos on käännetty myös viroksi.

Nupposen sukujuuret ovat Muolaassa ja Viipurissa.

VALTAKUNNALLINEN uutis- ja kulttuurilehti Karjala ilmestyy tabloidina 24 kertaa vuodessa. Tilaajia lehdellä on 4 100. Karjala Lehti Oy:n omistajia ovat Karjalan Liitto, karjalaiset säätiöt ja järjestöt ja noin viidenneksen yhtiöstä omistavat yksityiset henkilöt.

Lisätiedot: Karjala Lehti Oy:n hallituksen puheenjohtaja Sakari Nupponen 040-5077284


« Takaisin